Vis tidligere arrangementer på din offentlige side

Du kan vise tidligere arrangementer på din offentlige side. Det giver dig mulighed for at lade dine tidligere arrangementer inspirere besøgende på din side, efter arrangementerne er afholdt. På den måde kan dine arrangementer "leve" videre.

Denne guide viser, hvor du kan se de tidligere arrangementer, og hvordan du slår det fra, hvis ikke du ønsker at vise dem. Funktionen er nemlig som udgangspunkt slået til på en ny NemTilmeld-konto .

• Tryk på "Vis-siden" i topmenuen for at komme til din liste med offentlige arrangementer:

• Nederst på siden trykker du på "Se tidligere arrangementer".

• Du kommer nu til en side med dine tidligere afholdte arrangementer. Bemærk: Det er kun de arrangementer, der tidligere har været offentlige på siden, der vil kunne ses.

Hvis ikke du ønsker at vise de tidligere arrangementer, kan en administrator slå det fra.

• Start med at klikke på "Konto" - >"Indstillinger" i topmenuen:

• Gå derefter til fanen "Synlighed", hvor du skal vælge "Nej" til "Vis tidligere arrangementer på din offentlige side" + gemme i nederste højre hjørne.

Har du et overstået arrangement, du ikke ønsker skal blive vist, kan du redigere arrangementet og gå til fanen "Synlighed", hvor du skal vælge "Nej" til "Vis arrangementet offentligt" + gemme i nederste højre hjørne.  Derefter forsvinder arrangementet fra listen over de tidligere arrangementer.